بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه اینترنتی تجهیزات ورزشی کافه ورزش کاملا محفوظ می باشد

آموزش تعویض ترمز دوچرخه

آموزش تعویض ترمز دوچرخه
چکیده این مطلب : انتشار : 1401/08/22 0 نظر

ترمز دوچرخه از مهم ترین بخش های دوچرخه است که برای یک دوچرخه سواری ایمن باید نسبت به تعمیر و یا تعویض آن در زمان معین اقدام کنید.

ترمز دوچرخه از مهم ترین بخش های دوچرخه است که برای یک دوچرخه سواری ایمن باید نسبت به تعمیر و یا تعویض آن در زمان معین اقدام کنید.

 

کابل های ترمز دوچرخه حیاتی ترین قطعه در ترمز دوچرخه هستند که به واسطه آنها میتوان ترمز های عقب و جلو را به راحتی از روی فرمان دوچرخه و به کمک کت های ترمز کنترل کرد، سیم های ترمز همواره در حال کشش هستند و به دلیل استهلاک بالایی که دارند احتمال پوسیدگی و یا حتی پاره شدن در آنها بسیار زیاد است بنابراین تعویض کابل ترمز دوچرخه از جمله اقداماتیست که باید برای سرویس ترمز دوچرخه به صورت دوره ای انجام شود.

 

اگر تعویض سیم های ترمز به موقع انجام نشود و سیم های ترمز دچار پارگی شود میتواند عواقب جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد چرا که نمیتوان سرعت دوچرخه را کنترل کرد و احتمال وقوع حادثه زیاد است.


دو چیز مهمی که باید در سیستم ترمز دوچرخه تنظیم شوند، لنت ترمز و سیم ترمز است. لنت‌های ترمز فرسوده که در جای درست خودشان روی رینگ قرار نگرفته و خیلی بالا یا پایین هستند، می‌توانند خطرناک باشند. همچنین اگر سیم‌های ترمز خیلی شل باشند باعث می‌شوند ترمز‌کردن سخت‌تر شود.


به صورت کلی برای تعمیر ترمز دوچرخه باید دو کار تنظیم لنت ترمز و کابل ترمز را به خوبی انجام دهید. دقت داشته باشید اگر لنت های ترمز هنگام تماس با رینگ در سمت بالا و یا پایین باشند، درواقع از تنظیم خارج شده اند و باید برای تعمیر آن اقدام شود. کابل ترمز نیز باید در وضعیت درستی قرارداشته باشد تا بتوانید به راحتی دوچرخه سواری کنید.


برای تنظیم و یا تعویض ترمز دوچرخه بهتر است موارد زیر رعایت شود : 


قبل از انجام هر‌گونه تنظیماتی وضعیت لنت‌‌های ترمز را بررسی کنید. لقمه یا لنت ترمز قطعه های کوچکی در سیستم ترمز هستند که وظیفه ایجاد اصطکاک بین چرخ ها را بر عهده دارند و از این طریق موجب کم شدن سرعت دوچرخه و متوقف شدن آن میشوند.


ترمز های دیسکی جدید ترین نوع ترمز ها هستند که تا به امروز طراحی و تولید شده است و دارای دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی هستند، این ترمز ها نسبت به ترمز های ویبریک گران قیمت تر بوده و برای تعمیر آنها باید به متخصص مراجعه نمود بنابراین هزینه های تعمیر آنها نسبتا زیاد است اما در عوض کارایی بسیار خوبی دارند و دقت آنها زیاد است به گونه ای که شرایط آب و هوایی چه خشک باشد و چه بارانی هیچ تاثیری در عملکرد آن نخواهد داشت و نسبت به ترمز های طوقه ای قابل اعتمادتر هستند.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات